Neda Raghaebi’s Moros Villa Offers Unbounded Cozy Space For Family Living

Neda Raghaebi: Moros villa was designed for a family who had given their oldest child to the older brother who could not have any children, and they had to live together in a yard; with a little distance to be close to their child, and we tried to show this interaction by breaking the definite boundary in the project.

The disappearance of these borders made the borders more spacious, which eventually gave us a series of paths and holes that we are seen in the project. being within these boundaries caused us to experience a new spatial from inside and outside of the project.

INFORMATION

  • Project Name: Moros villa
  • Location: chaharbagh
  • Project year:2019
  • Area:1200m2
  • Client:Mr abedi
  • Architect:neda raghaebi
  • Visualization: mohsen Hamzelooi
  • Interior & exterior landscaping design

All images with courtesy of Neda Raghaebi

INSTAGRAM

Similar Articles

Comments

To post your project Click here